SaraBolso

Sara Winter (ex-feministe en leidster van de militie ‘O 300 do Brasil‘, echte naam Sara Giromini) vormt een van de doelwitten in het onderzoek van het hooggerechtshof STF tegen de verspreiding van fake news berichten, bedreigingen en laster tegen de leden van het hof. Zij kreeg gisteren ook de federale politie op bezoek waarbij haar smartphone en PC in beslag genomen werden. Dit alles maakte haar zo boos dat ze meteen daarna een video publiceerde bij de sociale media, een telefoon gebruikend van een vriend (zie lager). Het volstaat om die video te bekijken om een beter begrip te krijgen van de stoere taal die hier uitgekraamd wordt, en waarom het zo ver kwam dat er al openlijk gesproken wordt over een breuk tussen de bestaande machten. Een vertaling van haar tirade:

Ze zullen me niet tot zwijgen brengen, op geen enkele manier. Integendeel. Ik ben extreem veerkrachtig. Jammer dat ik niet in São Paulo woon. Mocht ik daar zijn, ik zou aan zijn (minister Alexandre de Moraes die de opdracht gaf tot de huiszoekingen en inbeslagnames) deur staan, hem uitnodigen om om slagen uit te wisselen. Ik zweer het bij God, ik zou deze gebroken hoerenzoon een rammeling willen geven. Spijtig genoeg kan ik dat niet. Maar ik zou het willen. Hij woont toch in São Paulo, niet? Wacht op me, Alexandre de Moraes. U zal nooit geen vrede meer kennen in uw leven. We maken een hel van uw leven. We zullen alle plaatsen ontdekken waar u naartoe gaat. We zullen alles aan de weet komen over uw leven. Totdat u zal smeken om er mee op te houden. U nam vandaag de slechtste beslissing van uw leven“.

We besparen u andere publicaties en uitspraken van deze blonde dame.

Blote tieten

Het nieuwsportaal G1 (O Globo) pakte gisteren uit met een bericht over een actie van Sara Winter in december 2014, aan het strand van Copacabana. Het ging om een protest TEGEN de uitspraak van de toenmalige volksvertegenwoordiger Jair Bolsonaro tegen zijn collega Maria do Rosário (PT). Hij zei tegen haar:”Ik zal je niet verkrachten, daar ben je te lelijk voor”. Sara ontblootte haar borsten bij het protest. Het artikel vindt u hier.

Bron

Foto: Facebook