Norwegian-Air

Na het goedkeuren door de nationale instanties van de sector, lanceerde de lage kosten maatschappij Norwegian Air, een nieuwe vliegroute tussen Brazilië en Groot-Brittannië die het aanbod naar schatting met 70.000 zetels per jaar zal verhogen. Naar verluidt zou een ticket van Rio de Janeiro naar Londen ong. R$ 1.200 (275 euro) kosten, enkel. Er zijn vier wekelijkse vluchten voorzien vanaf 31 maart 2019, onmiddellijk nadat de Brexit in voege treedt.

De vluchten zouden plaatsvinden op maandag, woensdag, vrijdag en zondag, met een Boeing 787-9 Dreamliner met 344 zetels in de economische klasse en in Premium cabines. Vluchten kunnen al geboekt worden via de website van de maatschappij. Vluchten vanuit Rio de Janeiro zouden vertrekken om 22h25 en aankomen in Gatwick om 13h35 (lokale tijden). Vertrekken vanuit Londen gebeurt om 12h met aankomst in Brazilië om 19h25.

Foto: YouTube