Bolsonaro neergestoken

Bolsonaro-Net

Presidentskandidaat Jair Bolsonaro werd vandaag neergestoken in de buikstreek met een mes tijdens een campagne in de stad juiz de Fora (Minas Gerais). De aanslag gebeurde terwijl hij gedragen werd door een op de schouders van een aanhanger, temidden van een menigte fans (zie video lager).

De getroffen volksvertegenwoordiger werd meteen afgevoerd naar een hospitaal en maakt het goed, aldus een bericht van zijn zoon Flávio Bolsonaro. Toch werd de kandidaat getroffen in de lever door de diepe messteek.

De dader werd geïdentificeerd als Adélio Bispo de Oliveira (40) uit Montes Claros, eveneens in Minas Gerais. Op zijn Facebookpagina positioneert hij zich als een linkse activist, tegen Bolsonaro, maar ook tegen president Michel Temer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s