Nieuwsanker haalt grapje uit

Ricardo-Boechat

Vorige vrijdag eindigde het avondjournaal bij TV Bandeirantes op een leuke manier. Journalist en nieuwsanker Ricardo Boechat, een van de meest gerespecteerde Braziliaanse televisiefiguren, verbaasde de kijkers op een leuke manier door plots met een pruik op zijn welgekende kale kop te verschijnen.

De journalist deed dit na een reportage over kaalheid, gevolgd door een “intervalo comercial” (reclameblok). Toen hij terug in beeld kwam bleek hij het harige voorwerp op zijn schedel te hebben. Boechat bleef ernstig en ging verder met het nieuws alsof er niets aan de hand was, strak in de camera kijkend. Zijn collega (het journaal wordt gepresenteerd door 2 mensen) onderdrukte een lach en deed een poging om een duit in het zakje te doen, maar Boechat verroerde geen vin en bleef ernstig tot aan het einde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s