Bolsonaro X Barbosa

Pod360

Een nieuwe peiling (zonder Lula), uitgevoerd door het portaal Poder360, toont een overwinning aan voor presidentskandidaat Jair Bolsonaro (PSL) met 22% intentionele stemmen. Op de tweede plaats komt Joaquim Barbosa (PSB) met 16%. In het scenario dat de uitslag weergeeft van een tweede stemronde, haalt Bolsonaro het met gemak tegen Geraldo Alckmin (PSDB), met 41% tegen 18%. In een ander scenario van een tweede ronde, met Joaquim Barbosa tegen Bolsonaro, ziet het er niet goed uit voor deze laatste die het met 32% moet afleggen, tegen 37% voor de ex-minister van het STF.

DataPoder01

De peiling werd uitgevoerd tussen 16 en 19 april d.m.v. telefoongesprekken naar 2000 mensen, in 278 verschillende Braziliaanse steden. U kan alle resultaten van dit onderzoek raadplegen via deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s