Delicatessen voor Cabral

Alimentos-Cabral

Castanhas de caju, gerookte hesp, een variëteit aan kazen, bolinhos de bacalhau, verse yoghurt, goiabada, garnalen en diverse soorten charcuterie maken deel uit van de fijne etenswaren die gevonden werden in de cel van ex-gouverneur Sergio Cabral, bij een controle door een team van het Ministério Público van de staat Rio de Janeiro. Sommige van de waren werden koel gehouden in een emmer met ijs.

In tegenstelling tot de eerder deze week ontdekte provolone en koekjes in de onderbroek van deputado Celso Jacob (Brasília) raakten de delicatessen van Cabral op een andere manier binnen de muren van de gevangenis. De opgesloten gouverneur slaagt er in om beter behandeld te worden als de andere gevangenen, “regalías” die erg veel afkeer opwekken bij de bevolking waarvan een groot deel, zelfs in pure vrijheid, het zich niet eens kan permitteren om dergelijke voedselwaren te kopen.

Foto: Divulgação - MPRJ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s